Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Coca Cola Neon

Delicious and Refreshing, Good to the Last Drop, Thirst Knows No Season, The Pause That Refreshes, Itโ€™s the Real Thing, Always Cocaโ€‘Cola, Open Happiness.. Een kleine greep uit de slogans van het meest beroemde merk ter wereld: Coca Cola. Bekijk ons assortiment Coca Cola Neons!

Categorieรซn
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Toont alle 7 resultaten

Coca Cola neon verlichting

Bent u op zoek naar een unieke en nostalgische toevoeging voor uw ruimte? Herontdek de betoverende wereld van onze retro Coca Cola neon verlichting. De tijdloze aantrekkingskracht van Coca Cola komt samen met de sfeer van retro neon verlichting! Meer dan alleen Coca Cola neonโ€™s zien? Bekijk dan ons gehele neon verlichting assortiment.

 

Coca Cola neon winkel

Zoekt u een winkel gespecialiseerd in retro neon verlichting? Kom dan eens kijken bij American Vintage Unlimited. Of u nou op zoek bent naar Coca Cola neon of neon verlichting met een geheel ander onderwerp. Wij kunnen u hoogstwaarschijnlijk verder helpen. Let op! Op onze website vindt u slechts een klein gedeelte van ons gehele Coca Cola neon verlichting assortiment. Bezoek onze winkel in Rijen om het gehele assortiment te bekijken.

 

Retro Coca Cola neon

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende retro Coca Cola neon verlichting aan. En ja u leest het goed binnen ons assortiment bieden wij uitsluitend retro Coca Cola neon verlichting aan. Dit wil zeggen dat onze neon verlichting nieuw is, maar is gemaakt in de stijl van vroeger. Meer weten over het verschil tussen vintage en retro?ย In dit artikel leggen wij het uit.

 

Coca Cola neon verlichting voor uw mancave of restaurant

Breng een authentieke retro sfeer tot leven in uw mancave of restaurant met Coca Cola neon verlichting! De levendige kleuren en iconische logo van Coca Cola voegen een retro charme toe aan elke ruimte. Creรซer een unieke uitstraling en laat uw mancave of restaurant opvallen met deze tijdloze en in het oog springende neon verlichting.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto รฉn u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)