Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Barbie

Onze Barbie collectie blijft maar groeien! In onze webshop vindt u meer dan 700 verschillende Barbie poppen uit de jaren 80 t/m de jaren 2000. Van special editions tot echte vintage Skippers. Bekijk onze unieke Barbie collectie online of plan een bezoek aan onze winkel.

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 701 resultaten wordt getoond

Barbie collectie

In onze webshop en winkel vindt u een grote en unieke Barbie collectie. Wij hebben meer dan 700 Barbie poppen uit 1986 t/m de jaren 2000. Special editions, luxury boxen en vintage Skippers. Maar ook de “Barbie the movie” Barbiepoppen, welke zijn uitgebracht in 2023. Zo’n unieke en grote Barbie collectie vindt je op niet veel plekken in Nederland!

 

Vintage Barbies

In onze collectie vindt u diverse vintage barbies. Een groot gedeelte van onze vintage barbie collectie is zelfs nog voorzien van de originele verpakking.  Wilt u een vintage barbie kopen? Bekijk onze collectie vintage barbies online of plan een bezoek aan onze winkel.

 

Jaren 80
In de jaren 80 waren Barbie-poppen enorm populair en hadden ze een grote invloed op de popcultuur. Deze jaren 80 wordt dan ook vaak beschouwd als een gouden tijdperk voor Barbie. In de jaren 80 werden er veel special editions van Barbie uitgebracht, zoals Holiday Barbies en Dolls of the World. Ook de “Barbie and the Rockers” collectie werd in de jaren 80 uitgebracht. In onze collectie vindt u een groot aantal Barbies uit de jaren 80!

 

Jaren 90
In de jaren 90 onderging Barbie verschillende aanpassingen waardoor de relevant bleef voor de nieuwe generatie kinderen en verzamelaars. Zo kreeg Barbie in de jaren 90 meer diversiteit in haar uiterlijk en achtergrond. Ook haar kledingstijl ging mee met de trends van de jaren 90: flanellen hemden, crop tops en wijde broeken. Bent u op zoek naar een specifieke Barbie uit de jaren 90? Neem dan contact met ons op!

 

Barbie winkel

Er zijn in Nederland relatief weinig Barbie winkels met een grote collectie. Bent u op zoek naar een Barbie winkel om diverse Barbies van dichtbij te bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Rijen! In onze winkel vind u een grote Barbie afdeling met meer dan 700 verschillende Barbies. De echte Barbie liefhebbers kijken hier hun ogen uit!

 

Bent u op zoek naar een specifieke Barbie en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op, wellicht hebben wij deze in onze Barbie winkel staan.

 

Special Edition Barbies

Barbie heeft door de jaren heen verschillende special edition Barbies uitgebracht. Vaak ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis, jubilea, feestdag of in samenwerking met andere merken. De special edition Barbies zijn vaak bewust in beperkte aantallen uitgebracht, waardoor ze erg gewild zijn onder verzamelaars.

In onze collectie vindt u verschillende special edition Barbies, waaronder de Special Edition Valentine Date Barbie uit 1997, de Hallmark Special Edition Yuletide Romance Barbie, de Special Edition Winter Splendor Barbie, de Special Edition 35th Anniversary Barbie en de Special Edition Club Couture Barbie. Let op: van de special editions Barbies hebben wij er vaak maar één op voorraad!

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)