Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Collectibles

Bent u op zoek naar een manier om uw huis of zaak een unieke uitstraling te geven? Bekijk dan ons diverse assortiment van collectibles! Van Elvis Presley en Betty Boop poppetjes tot Harley Davidson posters en metalen reclameborden. Leuk als cadeau voor familie en vrienden, maar vergeet ook niet af en toe een cadeautje voor uzelf te kopen!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 636 resultaten wordt getoond

Collectibles

Wij hebben alles voor de echte verzamelaar. Vele vintage producten zoals beeldjes van betty boop, elvis presley platen en marilyn monroe bekers. Allemaal sfeervolle decoratie items voor in huis of in een mancave. Alles is mogelijk en niets is te gek. Neem een kijkje in ons brede assortiment.

 

Elvis Presley collectibles

‘Ik verwachtte nooit om een belangrijk persoon te zijn’ Elvis Presley. Een ding is zeker, hij is niet meer weg te denken uit de hedendaagse muziekgenres rock-‘n’-roll. In Nederland een van de meest memorable artiesten in de jaren ‘50. Voor de echte elvis-fan en verzamelaar zijn er vele producten met een eigen verhaal zoals elvis presley filmposters, boeken, metalen borden en ornamenten.

 

Betty Boop artikelen

Betty boop is een Amerikaanse strip- en tekenfilmfiguur. Hiervan zijn vele betty boop beeldjes in ons assortiment die met de hand zijn beschilderd. Daarnaast zijn alle Betty Boop beelden voorzien van een originele Betty Boop stempel op de onderkant én een officiële licentie.

 

Star Wars collectibles

May the force be with you! Star wars, een Amerikaanse epische film uit 1977 waarbij de serie zich afspeelt in een sterrenstelsel dat wordt omschreven als ver weg. Jedi van het goede en Sith des kwade. Maar dat hoeven wij vast niet toe te lichten. Speciaal voor zowel de star wars-fans als de verzamelaars is er een ruime collectie aan funko poppen en nog veel meer.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)