Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Metal Signs

American Vintage Unlimited heeft een groot assortiment metal signs. Variërend van retro, new old stock tot vintage! Nummerplaten uit de U.S.A., reclame signs, grappige teksten – we hebben het allemaal!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 62 resultaten wordt getoond

Metal Signs

Een metalen bord creëert een echte retro uitstraling. Leuk voor in huis, op kantoor of zelfs in het toilet. Het kan allemaal en niets is te gek. De metalen borden voor aan de muur zijn een eye catcher op zich. Binnen ons grote assortiment zijn er verschillende categorieën van bijvoorbeeld auto’s, motoren, fietsen en wapens, leger, oorlog. Voor ieder wat wils.

 

Diverse metalen borden

Van bekende personen, nummerplaten uit de U.S.A tot aan reclame borden en grappige teksten. Het kan allemaal met metalen borden voor aan de muur. De retro metalen wandplaten zijn passend voor in een mancave, voor in huis of buiten in een schuur of garage. Maar ook in bars en restaurants komen de metalen borden goed tot zijn recht.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)