Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Seeburg Jukebox

In de jaren ’40 begon Seeburg naam te maken met de ‘trashcan’ jukeboxen. Seeburg werd vooral bekend vanwege de goede kwaliteit en de vooruitstrevende technische ontwikkelingen. Zo ontwikkelde Seeburg de eerste 45 toeren jukebox en de eerste jukeboxen met 100- en 200-selecties. Bekijk ons assortiment Seeburg jukeboxen online of kom de Seeburg jukeboxen van dichtbij bekijken in onze winkel!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 17 resultaten wordt getoond

Seeburg Jukebox

Wij hebben een breed assortiment aan gerestaureerde en ongerestaureerde Seeburg jukeboxen. Een Seeburg jukebox staat mooi in uw kantoor, restaurant, thuis of mancave. Maar het geluid is natuurlijk het belangrijkste, beluister daarom de jukebox Seeburg in onze winkel in Rijen.

 

Seeburg Trashcan

Seeburg staat onder andere bekend om zijn Trashcan model. Zoals de naam al aangeeft hebben deze Seeburg jukeboxen de vorm van een vuilnisbak. Een echte eyecather voor in de kroeg of in huis. Ook deze jukeboxen zijn verkrijgbaar in ongerestaureerde en gerestaureerde varianten. Namelijk de Seeburg Trashcan 78RPM Jukebox en de Seeburg 147 Trashcan Jukebox ongerestaureerd.

 

Ongerestaureerde Seeburg jukebox

Vindt u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Wij beschikken over een groot aantal ongerestaureerde Seeburg jukeboxen. Diverse modellen zoals de populaire Seeburg M100A Jukebox en Seeburg M100C Jukebox. Een echt doe-het-zelf project, pak die originele jukebox maar eens aan.

 

Gerestaureerde Seeburg jukebox

Wilt u direct genieten van een Seeburg jukebox? Wij hebben diverse gerestaureerde Seeburg jukeboxen in ons assortiment waaronder de J blond, hf100r, vl200 en trashcan 78RPM. In sommige nieuwe jukeboxen zit behalve een platenspeler ook een cd-speler, usb ingang en bluetooth. Zo kunt u op een moderne manier op een ouderwets apparaat muziek luisteren.

 

Speciale uitvoeringen

Bent u opzoek naar een specifieke Seeburg jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Seeburg jukebox wel in bezit hebben maar dat deze (nog) niet op de website staat.

 

De opkomst van de Seeburg Jukebox

Seeburg is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1907. Het bedrijf groeide uit tot een fabrikant van geautomatiseerde muziekapparatuur zoals orchestra, en een automatische piano die enkele instrumenten in zich heeft om te klinken alsof een complete band optreedt. Het bedrijf begon met produceren van muziekinstrumenten en vervolgens met als opvolger de Jukebox. In de jaren vijftig waren ze marktleider en stond het merk vooral bekend vanwege de goede kwaliteit. De eerste 45 toeren jukebox was van Seeburg, ze waren andere merken net een stap voor.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik een Seeburg jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de Seeburg jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de Seeburg jukebox van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u deze goed kunt bekijken.

Ik ben op zoek naar een specifieke Seeburg jukebox, kunnen jullie mij helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Seeburg jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan een Seeburg jukebox thuisbezorgd worden?

Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukeboxen niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Seeburg jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de thuisbezorg mogelijkheden.

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)