Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Seeburg Jukebox

In de jaren ’40 begon Seeburg naam te maken met de ‘trashcan’ jukeboxen. Seeburg werd vooral bekend vanwege de goede kwaliteit en de vooruitstrevende technische ontwikkelingen. Zo ontwikkelde Seeburg de eerste 45 toeren jukebox en de eerste jukeboxen met 100- en 200-selecties.

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Seeburg Jukebox

Wij hebben een breed assortiment aan gerestaureerde en ongerestaureerde Seeburg jukeboxen. Een Seeburg jukebox staat mooi in uw kantoor, restaurant, thuis of mancave. Maar het geluid is natuurlijk het belangrijkste, beluister daarom de jukebox Seeburg in onze winkel in Rijen.

 

Seeburg Trashcan

Seeburg staat onder andere bekend om zijn Trashcan model. Zoals de naam al aangeeft hebben deze Seeburg jukeboxen de vorm van een vuilnisbak. Een echte eyecather voor in de kroeg of in huis. Ook deze jukeboxen zijn verkrijgbaar in ongerestaureerde en gerestaureerde varianten. Namelijk de Seeburg Trashcan 78RPM Jukebox en de Seeburg 147 Trashcan Jukebox ongerestaureerd.

 

Ongerestaureerde Seeburg jukebox

Vindt u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Wij beschikken over een groot aantal ongerestaureerde Seeburg jukeboxen. Diverse modellen zoals de populaire Seeburg M100A Jukebox en Seeburg M100C Jukebox. Een echt doe-het-zelf project, pak die originele jukebox maar eens aan.

 

Gerestaureerde Seeburg jukebox

Wilt u direct genieten van een Seeburg jukebox? Wij hebben diverse gerestaureerde Seeburg jukeboxen in ons assortiment waaronder de J blond, hf100r, vl200 en trashcan 78RPM. In sommige nieuwe jukeboxen zit behalve een platenspeler ook een cd-speler, usb ingang en bluetooth. Zo kunt u op een moderne manier op een ouderwets apparaat muziek luisteren.

 

Speciale uitvoeringen

Bent u opzoek naar een specifieke Seeburg jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Seeburg jukebox wel in bezit hebben maar dat deze (nog) niet op de website staat.

 

De opkomst van de Seeburg Jukebox

Seeburg is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1907. Het bedrijf groeide uit tot een fabrikant van geautomatiseerde muziekapparatuur zoals orchestra, en een automatische piano die enkele instrumenten in zich heeft om te klinken alsof een complete band optreedt. Het bedrijf begon met produceren van muziekinstrumenten en vervolgens met als opvolger de Jukebox. In de jaren vijftig waren ze marktleider en stond het merk vooral bekend vanwege de goede kwaliteit. De eerste 45 toeren jukebox was van Seeburg, ze waren andere merken net een stap voor.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)