Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Rock-Ola Jukebox

Rock-Ola startte in 1927 met de productie van jukeboxen. Het bedrijf maakte in de gouden eeuw naam, op het gebied van jukeboxen, als één van de ‘Grote Vier’ fabrikanten wereldwijd. Rock-Ola is vooral bekend om haar Bubbler jukebox lijn. Bekijk ons assortiment van Rock-Ola jukeboxen!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Toont alle 9 resultaten

Rock-Ola jukebox

Wij hebben diverse Rock-Ola jukeboxen waaronder een aantal limited edition jukeboxen zoals de Rock-Ola Elvis Presley Jubileum Jukebox en de Rock-Ola Harley Davidson Jukebox.

 

Een ongerestaureerde Rock Ola jukebox

Ons assortiment van Rock-Ola jukeboxen wordt regelmatig uitgebreid en opnieuw aangevuld. Zo hebben wij ook regelmatig ongerestaureerde Rock-Ola jukeboxen te koop. Heeft u twee rechterhanden en vind u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Neem dan contact met ons op en vraag naar ons actuele aanbod van Rock Ola jukeboxen. In sommige gevallen staan niet alle Rock Ola jukeboxen in onze webshop.

 

Een gerestaureerde Rock-Ola jukebox

Bent u op zoek naar een Rock-Ola jukebox waar u direct van kunt genieten? Wij hebben diverse gerestaureerde Rock-Ola jukeboxen, waaronder de Rock-Ola 1426 78 RPM jukebox, de Rock-Ola 1452 ijspegel 50 select 45 RPM jukebox en de Rock-Ola 1458 120 select 45 RPM jukebox. Daarnaast hebben wij ook een aantal limited edition jukeboxen van Rock-Ola.

 

Speciale uitvoeringen

Bent u op zoek naar een specifieke Rock Ola jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Rock Ola jukebox wel in onze winkel hebben staan.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)