Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Rock-Ola Jukebox

Rock-Ola startte in 1927 met de productie van jukeboxen. Het bedrijf maakte in de gouden eeuw naam, op het gebied van jukeboxen, als één van de ‘Grote Vier’ fabrikanten wereldwijd. Rock-Ola is vooral bekend om haar Bubbler jukebox lijn. Bekijk ons assortiment Rock-Ola jukeboxen online of kom de Rock-Ola jukeboxen van dichtbij bekijken in onze winkel!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Toont alle 10 resultaten

Rock-Ola jukebox

Wij hebben diverse Rock-Ola jukeboxen waaronder een aantal limited edition jukeboxen zoals de Rock-Ola Elvis Presley Jubileum Jukebox en de Rock-Ola Harley Davidson Jukebox.

 

Een ongerestaureerde Rock Ola jukebox

Ons assortiment van Rock-Ola jukeboxen wordt regelmatig uitgebreid en opnieuw aangevuld. Zo hebben wij ook regelmatig ongerestaureerde Rock-Ola jukeboxen te koop. Heeft u twee rechterhanden en vind u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Neem dan contact met ons op en vraag naar ons actuele aanbod van Rock Ola jukeboxen. In sommige gevallen staan niet alle Rock Ola jukeboxen in onze webshop.

 

Een gerestaureerde Rock-Ola jukebox

Bent u op zoek naar een Rock-Ola jukebox waar u direct van kunt genieten? Wij hebben diverse gerestaureerde Rock-Ola jukeboxen, waaronder de Rock-Ola 1426 78 RPM jukebox, de Rock-Ola 1452 ijspegel 50 select 45 RPM jukebox en de Rock-Ola 1458 120 select 45 RPM jukebox. Daarnaast hebben wij ook een aantal limited edition jukeboxen van Rock-Ola.

 

Speciale uitvoeringen

Bent u op zoek naar een specifieke Rock Ola jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Rock Ola jukebox wel in onze winkel hebben staan.

Vragen

Stel ons al uw Rock-Ola jukebox vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik een Rock Ola jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de Rock Ola jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de Rock Ola jukebox van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u deze goed kunt bekijken.

Ik ben op zoek naar een specifieke Rock Ola jukebox, kunnen jullie mij helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Rock Ola jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan een Rock Ola jukebox thuisbezorgd worden?

Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukeboxen niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Rock Ola jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)