Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

The Grinch

Bij American Vintage Unlimited hebben we diverse Grinch artikelen voor een Merry Grinchmas!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

The Grinch

The Grinch is een fictief personage dat werd geïntroduceerd in het kinderboek ‘How The Grinch Stole Christmas’ uit 1957. Zoals de naam van het boek al aangeeft: The Grinch heeft een hekel aan Kerstmis. The Grinch is uitgegroeid tot een iconisch figuur in de kerstcultuur. Zo zijn er o.a. al diverse animatiefilms, live-action films en theatervoorstellingen over gemaakt.

The Grinch kerstcollectie

In ons assortiment vind u diverse The Grinch kerstproducten: ornamenten, decoratiestukken, knuffels en nog veel meer. Omdat sommige producten slechts beperkt beschikbaar zijn, staan deze niet in onze webshop. Bent u benieuwd naar onze hele The Grinch kerstcollectie? Plan dan een bezoek aan onze winkel! 

Voor elk seizoen!

De Grinch collectie is té leuk om alleen met kerst tentoon te stellen! Naast The Grinch ornamenten vind u in ons assortiment ook decoratiestukken, theedoeken, hondenspeeltjes en knuffels. Leuk voor elk seizoen!

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)