Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Kurt S. Adler Notenkrakers

EΓ©n van de meest bekendste kerstmerken is Kurt S. Adler. Kurt S. Adler heeft een grote collectie notenkrakers welke allemaal met de hand worden gemaakt. De collectie notenkrakers van Kurt S. Adler bestaat uit diverse notenkrakers van Disney, Coca Cola, Elvis Presley en Hollywood.

CategorieΓ«n
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Kurt S. Adler

Kurt S. Adler is een gerenommeerde naam in de wereld van kerstversiering. Dankzij de hoge kwaliteit en vakmanschap zijn de kerstproducten van Kurt S. Adler geliefd over de hele wereld. De notenkrakers, kerstballen, kerstverlichting en ornamenten van het bedrijf dragen elk jaar wee bij aan de feestelijke sfeer tijdens het kerstseizoen.

 

Kurt S. Adler Notenkrakers

De Kurt S. Adler Notenkrakers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en ontwerpen. Van klassieke notenkrakers tot moderne notenkrakers van o.a. Disney, Coca Cola en Elvis Presley.

 
De notenkrakers van Kurt S. Adler zijn niet alleen prachtige decoraties, maar ook geweldige verzamelobjecten. De notenkrakers roepen een gevoel van nostalgie op en voegen een vleugje traditie toe aan elke kerstviering. Of u nu kiest voor een klassiek ontwerp of een moderne interpretatie. Deze notenkrakers van Kurt S. Adler stelen ongetwijfeld de show tijdens Γ©n na kerst!

 

Notenkraker Ornamenten

Naast de Kurt S. Adler notenkrakers, hebben wij ook diverse notenkraker ornamenten van Kurt S. Adler in ons assortiment. Bekijk de ornamenten!Β 

Vragen

Stel ons al uw vragen over de notenkrakers van Kurt S. Adler

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Hebben jullie meer kerstproducten van Kurt S. Adler?

Jazeker! In onze webshop en fysieke winkel vindt u een uitgebreide collectie van Kurt S. Adler kerstproducten: notenkrakers, kerstballen, gingerbread huisjes, ornamenten en decoratie items. Bekijk onze hele Kurt S. Adler kerstcollectie!

Kan ik een Notenkraker aanvragen?

Wij krijgen regelmatig nieuwe notenkrakers binnen en de webshop wordt regelmatig geΓΌpdate. Vanwege de beperkte voorraad staan niet alle notenkrakers in onze webshop. Benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in onze winkel of stuur ons een berichtje!

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke notenkraker. Wij zoeken graag met u mee, maar kunnen niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto Γ©n u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)