Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Trapauto's

Van auto tot vliegtuig, niets is te gek in de wereld van de pedal cars. Wij zoeken er voor u de pareltjes uit en brengen ze naar Nederland!

Categorieรซn
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Toont alle 11 resultaten

Trapauto vintage

Stap terug in de tijd met een betoverende vintage trapauto. Onze uitgebreide collectie vintage trapauto’s bieden een unieke combinatie van nostalgische charme en hoogwaardig vakmanschap. Is er een specifieke vintage trapauto die u mist? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Trapauto retro

Herleef de nostalgie van vroeger met een trapauto retro. Onze trapauto’s in retrostijl brengen de charme van vroeger tot leven met hun klassieke ontwerpen en authentieke details. Of u nu op zoek bent naar een trapauto in de stijl van een vintage sportwagen of een klassieke pedaalauto, bij ons vindt u een ruime keuze aan trapauto’s met een retro uitstraling.

Trapauto metaal

Onze collectie trapauto’s van metaal biedt een stevige en authentieke speelervaring, waarbij de klassieke uitstraling en het solide ontwerp centraal staan. Gemaakt van hoogwaardig metaal, zijn deze trapauto’s bestand tegen een stootje en gaan dus lang mee.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto รฉn u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)