Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Wurlitzer Jukebox

Wurlitzer was een Amerikaanse jukebox fabrikant welke actief was van 1853 tot 1985. Wurlitzer produceerde tevens draaiorgels, piano’s en andere muziekinstrumenten. Wereldwijd is Wurlitzer één van de bekendste jukebox fabrikanten. De jukeboxen van Wurlitzer zijn dan ook nog erg populair. Bekijk onze collectie Wurlitzer jukeboxen online of bezoek onze winkel om de Wurlitzer jukeboxen van dichtbij te bekijken!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Wurlitzer jukebox

Wij hebben een breed assortiment van gerestaureerde en ongerestaureerde Wurlitzer jukeboxen. Van één van de eerste Wurlitzer jukebox modellen zoals de Wurlitzer P12 tot de Wurlitzer 1015 O.M.T. waar ook cd’s in kunnen worden afgespeeld.

 

Met én zonder bubble tubes

Een aantal Wurlitzer jukeboxen worden gekenmerkt door de zogenaamde bubble tubes, ook wel bubbelbuizen genoemd. Wanneer de Wurlitzer jukebox is opgewarmd,  gaat de vloeistof in de buizen bubbelen, een genot om naar te kijken. Ons assortiment bestaat uit Wurlitzer jukeboxen met én zonder bubble tubes. Bent u op zoek naar een Wurlitzer jukebox met bubble tubes? Bekijk dan de Wurlitzer 1015 O.M.T.

 

Een ongerestaureerde Wurlitzer jukebox

Heeft u twee rechterhanden en vindt u het leuk om in uw vrije tijd te sleutelen? Wij beschikken over een groot aantal ongerestaureerde Wurlitzer jukeboxen. Diverse modellen zoals de Wurlitzer 1015, 1100, 1400, 1650, 2150, 2304, 2710, 2810, 312, 3860, 412, 6016, 700 en de P12. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Wurlitzer jukeboxen van dichtbij te bekijken. De koffie staat klaar!

 

Een gerestaureerde Wurlitzer jukebox

Bent u op zoek naar een Wurlitzer jukebox waar u direct van kunt genieten? Wij hebben diverse gerestaureerde Wurlitzer jukeboxen in ons assortiment, waaronder de Wurlitzer 2150 jukebox, de Wurlitzer 1015 O.M.T. jukebox en de Wurlitzer 2610 Jukebox.

 

 

Speciale uitvoeringen

Bent u op zoek naar een specifieke Wurlitzer jukebox en staat deze niet op onze website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden bespreken. Het kan voorkomen dat wij de desbetreffende Wurlitzer jukebox wel in bezit hebben maar dat deze (nog) niet op de website staat.

 

De opkomst van de Wurlitzer jukebox

Wurlitzer was een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1853. Van oorsprong produceerde het bedrijf muziekinstrumenten zoals piano’s, orgels, strijkinstrumenten en draaiorgels. Sommige instrumenten, waaronder de piano’s, werden gemaakt op muntinworp. Vanuit deze kennis is Wurlitzer in 1933 begonnen met de ontwikkeling van jukeboxen. In 1934 werd de eerste Wurlitzer jukebox, de Wurlitzer P10 Simplex, uitgebracht. Wurlitzer was tot aan de jaren veertig de leidende jukebox fabrikant van de Verenigde Staten. De Wurlitzer 1015 Bubbler is één van de bekendste modellen van Wurlitzer. Deze Wurlitzer jukebox werd in 1946 op de markt gebracht en heeft de hoogste productieaantallen van alle Wurlitzer jukeboxen bereikt.

Vragen

Stel ons al uw Wurlitzer jukebox vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Welke Wurlitzer jukeboxen hebben jullie?

Wij hebben een groot aanbod van Wurlitzer jukeboxen. Zowel gerestaureerde jukeboxen als ongerestaureerde jukeboxen. Direct beschikbare modellen: Wurlitzer 1015, Wurlitzer 1015 O.M.T., Wurlitzer OMT CD, Wurlitzer 1100, Wurlitzer 1400, Wurlitzer 1650, Wurlitzer 2150, Wurlitzer 2304, Wurlitzer 2610, Wurlitzer 2710, Wurlitzer 2810, Wurlitzer 312, Wurlitzer 3860, Wurlitzer 412, Wurlitzer 600K, Wurlitzer 616, Wurlitzer 616A, Wurlitzer 700 en de Wurlitzer P12.

Kan ik een Wurlitzer jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de Wurlitzer jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de Wurlitzer jukebox van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kunt bekijken.

Ik ben op zoek naar een specifieke Wurlitzer jukebox, kunnen jullie mij helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Wurlitzer jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan een Wurlitzer jukebox thuisbezorgd worden?

Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukeboxen niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Wurlitzer jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)