Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Coca Cola Dienbladen

Coca Cola dienbladen zijn nog steeds erg populair onder de echte Coca Cola fans. In onze webshop vindt u meer dan 30 unieke Coca Cola dienbladen uit o.a. de jaren ’90. Benieuwd naar onze hele collectie? Plan dan een bezoek aan onze winkel!

Categorieรซn
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1โ€“16 van de 31 resultaten wordt getoond

Coca Cola dienbladen

Coca Cola dienbladen zijn nog steeds erg populair onder de echte Coca Cola fans. Het eerste Coca Cola dienblad werd geรฏntroduceerd in 1897. Op dit dienblad stond een vrouw genaamd Hilda Clark met een Coca Cola glas. Dit dienblad was รฉรฉn van de eerste commerciรซle reclamematerialen van Coca Cola. Door de jaren heen zijn er talloze Coca Cola dienbladen uitgebracht in verschillende ontwerpen en stijlen.

 

Coca Cola dienbladen uit de jaren ’90

In de jaren ’90 heeft Coca Cola diverse dienbladen uitgebracht met daarop bekende afbeeldingen en slogans die Coca Cola al sinds de jaren ’20 gebruikte. In ons assortiment vind je diverse dienbladen uit de jaren ’90, waaronder Coca Cola dienblad ‘Santa with Elves’, Coca Cola dienblad ‘The gift for thirst’, Coca Cola dienblad ‘The Winning Smiles’, Coca Cola dienblad ‘Calender girl‘ en Coca Cola dienblad ‘Reflections in de Mirror‘.

 

Bekende slogans

De Coca Cola dienbladen verwijzen vaak naar de vroegere jaren van Coca Cola. Kenmerkend zijn de klassieke logo’s, vintage reclame-afbeeldingen en retro kleurenschema’s. Vanwege de geรฏllustreerde slogans en iconische personages zijn de dienbladen van Coca Cola nog steeds erg populair. ‘Shop refreshed’, ‘Delicious & Refreshing’, ‘Have a Coke’ en Santa Claus zijn hier enkele voorbeelden van.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto รฉn u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)