Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Exclusieve kunst voor retro en vintage liefhebbers!

Bij American Vintage Unlimited vindt u diverse exclusieve kunstwerken van onder ander Santino en Custom de Biest.

Winkel

HΓ©t paradijs voor retro en vintage liefhebbers!

Neem een stapje terug in de tijd en raak geΓ―nspireerd in vintage en retro winkel (600m2)! Bekijk de exclusieve kunstwerken, jukeboxen, collectibles, neon verlichting en nog veel meer van dichtbij. Zien wij u binnenkort?

Exclusieve samenwerkingen

Custom de Biest

Max is in 1975 geboren in Tilburg. Sinds 2000 is hij bezig met kunst waarbij hij begonnen is met houtskool, krijt en olieverf. Later is hij zich gaan storten op graffiti- en airbrush werken. Sinds de laatste jaren is Max zich gaan verdiepen in photo art, met acrylverf, professionele spuitbussen, verfrollers, mallen en sjablonen. Dit alles zonder cursussen of opleidingen. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijks leven.

Santino Jas

Santino is geboren in september Β΄89 in Den Haag. Wat begon als hobby, met een digitaal familie portret van zijn eigen gezin, groeide al snel uit naar een fulltime baan. Door alle positieve reacties, en aanvragen van vrienden en bekenden is hij opgeklommen, en mag hij zich volwaardig artiest noemen. Zowel bekend als onbekend Nederland staat te springen om een van zijn werken te mogen bemachtigen. Met zijn eigen stijl zijn de kunstwerken een ware aanvulling aan ieders inrichting.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Hebben jullie de kunstwerken in de winkel hangen?

Wij hebben een aantal kunstwerken in de winkel hangen. Wil je een specifiek kunstwerk komen bekijken? Laat dit ons dan even weten, dan zorgen wij ervoor dat je het kunstwerk ook van dichtbij kunt bekijken.

Worden uitverkochte kunstwerken aangevuld?

Nee, wanneer een kunstwerk is uitverkocht is het ook daadwerkelijk uitverkocht. De kunstenaars werken met exclusieve oplages van 5, 8 of 10 stuks. Zo ben je er zeker van dat het kunstwerk echt exclusief is en dus niet bij 100 andere mensen in huis hangt.

Zit er een certificaat bij het kunstwerk?

Bij het kunstwerk wordt door de kunstenaars altijd een certificaat geleverd.

Wat zijn de openingstijden van de winkel?

De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur.