Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Living en Deco

Breng de jaren vijftig weer tot leven met de retro meubelen van American Vintage Unlimited! Perfect voor uw restaurant, bar of huis. Het magische decennium staat bekend om rock-‘n-roll, hamburgers en meubels met felle kleuren en chromen onderdelen. Onze retro meubelen kunnen gemaakt worden in diverse maten en kleuren zodat u ze altijd kunt afstemmen op uw interieur.

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 224 resultaten wordt getoond

Retro meubels

Breng de jaren 50 en jaren 60 terug in huis met retro meubels! Creëer een typisch Amerikaanse fifties eethoek in uw woon- of eetkamer of creëer een rock-‘n-roll zithoek in uw restaurant, café of mancave.

 

Combineer retro meubels

Wij bieden verschillende soorten retro meubels aan: checkers, dinerbanken en hockers. Combineer de verschillende retro meubels en stel zelf een gezellige zithoek samen. De retro meubels zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals rood/wit, zwart/wit en turquoise/wit. Daarnaast zijn er ook enkele retro meubels beschikbaar in de glitter uitvoering.

 

Kom langs in onze winkel!

Op onze website vindt u een gedeelte van ons assortiment. De foto’s van de retro meubels geven een goed beeld van hoe de meubels eruit zien. Wilt u de retro meubels toch graag even van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel!

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)