Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Rowe Ami Jukebox

Rowe Ami startte in 1909 met de productie van pianola’s. Het bedrijf ontwikkelde een mechanisme om muziekrollen te selecteren, welke ze gebruikten in hun eerste jukebox in 1927. Rowe-Ami produceert vandaag de dag nog steeds jukeboxen onder de naam AMI.

CategorieΓ«n
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Enig resultaat

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto Γ©n u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: [{
“@type”: “Question”,
“name”: “Welke Rowe Ami jukeboxen hebben jullie?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Ons aanbod van Rowe Ami jukeboxen is erg wisselend. Momenteel verkopen wij de Rowe Ami CD 1015 Bubbler.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Kan ik een Rowe Ami jukebox van dichtbij komen bekijken?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de Rowe Ami jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de Rowe Ami jukebox van dichtbij komen bekijken. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kunt bekijken.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Ik ben op zoek naar een specifieke Rowe Ami jukebox, kunnen jullie mij helpen?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke Rowe Ami jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.”
}
}, {
“@type”: “Question”,
“name”: “Kan een Rowe Ami jukebox thuisbezorgd worden?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukeboxen niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de Rowe Ami jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.”
}
}]
}