Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Over ons

Dé specialist in jaren fifties gerelateerde producten

Vanuit onze winkel in Rijen verkopen wij al meer dan 20 jaar retro en vintage producten gerelateerd aan de fifties. Niet alleen aan de particulieren mede-liefhebbers en fanatieke verzamelaars, maar ook aan arcadehallen, recreatieparken en bioscopen in het binnen- en buitenland.

Bekijk ons assortiment
Neem contact op

Ons team van specialisten

American Vintage Unlimited ervaring, kennis en passie

American Vintage Unlimited is 20 jaar geleden opgericht onder de bedrijfsnaam Game Castle in Rijen, Noord-Brabant. Ons familiebedrijf bestaat uit 11 enthousiaste werknemers. Ondanks dat iedereen zijn eigen specialiteit heeft is er één gemeenschappelijke overeenkomst: de passie voor retro en vintage producten.

Ons brede en unieke assortiment wordt met zorg samengesteld. Zo staan wij in nauw contact met de Amerikaanse fabrikanten om ons assortiment uit te breiden óf aan te vullen. Alle retro en vintage jukeboxen en flipperkasten worden (met veel plezier) door onze technische dienst gecontroleerd en indien nodig gerestaureerd.

Winkel

Hét paradijs voor retro en vintage liefhebbers!

In onze ruime winkel van ruim 400m in Rijen bekijkt u onze flipperkasten, jukeboxen en collectables van dichtbij. Neem een stapje terug in de tijd en raak geïnspireerd in onze arcade- en vintagehal. Zien wij u binnenkort?

Maak een afspraak
Vragen

Onze veelgestelde vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Privé: Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de jukebox van dichtbij komen bekijken en het geluid ervaren. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kan bekijken.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Reviews

Vind uw nieuwe, unieke aanwinst

Daarnaast kunt u bij ons gerestaureerde en ongerestaureerde jukeboxen en oude benzinepompen kopen. Dit is slechts een greep uit ons unieke assortiment met duizenden fifties gerelateerde producten.