Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Elvis Ornamenten en Kerstballen

“Elvis is niet gestorven. Zijn lichaam is gestorven,” zegt Colonel Parker na de dood van Elvis. Dat dat waar is, blijkt wel uit de grote schare fans die Elvis vandaag de dag nog heeft. Bij ons kan de Elvisfan zijn hart ophalen. We hebben een hoop memorabilia en collectables met allemaal een andere historie. Sommige zijn nieuw, sommige gebruikt, andere weer new old stock. Ze komen van fans en verzamelaars, van beurzen en handelaren.. Elk product heeft een eigen verhaal.

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 106 resultaten wordt getoond

Elvis kerst ornament

Geef uw kerst een vleugje Rock ‘n Roll met de Elvis Presley kerst ornamenten. De gedetailleerde Elvis kerst ornamenten zijn een eerbetoon aan de legendarische King of Rock ‘n Roll en zullen elke Elvis-fan betoveren.

 

In ons assortiment vindt u unieke Elvis ornamenten: beeldjes, muziek ornamenten, jukebox ornamenten, gitaar ornamenten, lp ornamenten en nog veel meer. Allemaal in Elvis thema!

 

Elvis kerstbal

De King of Rock mag tijdens kerst natuurlijk niet ontbreken in de kerstboom. Geef uw feestdagen een Elvis tintje met een prachtige Elvis kerstbal. In ons assortiment vindt u verschillende Elvis kerstballen. Kerstballen met een dansende Elvis, maar ook kerstballen van bekende nummers als ‘Hound Dog’ en ‘Suspicious Minds’. Heeft u al een Elvis kerstbal in uw kerstboom hangen?

 

Elvis kerst ornamenten bij American Vintage American

Onze collectie bestaat uit meer dan 100 verschillende Elvis kerst ornamenten. Van LP hoezen, gitaren, platenspelers en jukeboxen tot dansende Elvis ornamenten. Ook vindt u in onze Elvis kerst ornamenten collectie diverse musical ornamenten. Deze unieke ornamenten zijn voorzien van muziek en geluid en spelen de iconische nummers van Elvis af.

Ornamenten en kerstballen voor elk seizoen!

De Elvis ornamenten en kerstballen zijn te mooi om alleen met kerst tentoon te stellen! De kerstballen en ornamenten staan namelijk ook prachtig in de vensterbank, kast en/of mancave. Daarom is het bij ons 365 dagen per jaar kerst!

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)