Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Contact

American Vintage Unlimited

Al meer dan 20 jaar dé specialist in retro en vintage producten gerelateerd aan de fifties. Ons assortiment is breed en uniek: van speciale collectibles tot flipperkasten en jukeboxen.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden, of bent u op zoek naar een specifiek product? Wij helpen u graag persoonlijk verder!

Neem telefonisch contact met ons op via +31 6 11 50 30 96 of +31 6 25 37 21 90, of stel uw vraag via onderstaand contactformulier. Wij beantwoorden uw vraag binnen 2 werkdagen!

  Ons team van specialisten

  Winkel

  Hét paradijs voor retro en vintage liefhebbers!

  In onze ruime winkel van 1500m in Rijen bekijkt u onze flipperkasten, jukeboxen en collectibles van dichtbij. Neem een stapje terug in de tijd en raak geïnspireerd in onze arcade- en vintagehal. Zien wij u binnenkort?

  Bekijk de openingstijden
  Vragen

  Wij helpen u graag op weg!

  Hiernaast vindt u de antwoorden op de vragen die ons de afgelopen 20 jaar vaak zijn gesteld. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

  Stel uw vraag
  Wat is het verschil tussen vintage en retro?

  Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

  Waar is jullie winkel gevestigd?

  Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

  Privé: Bestaat jullie assortiment alleen uit jaren 50 producten?

  Wij hebben hier nog wat vragen over. Deze uitleg wordt daarom nog bijgewerkt.

  Kan ik online een product bij jullie kopen?

  Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

  Kan ik een jukebox van dichtbij komen bekijken?

  Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de jukebox van dichtbij komen bekijken en het geluid ervaren. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kan bekijken.

  Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

  Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!