Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Homepagina /Verzending & Retourneren

Verzending & Retourneren

Klantenservice

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp. Wij helpen u graag verder!

Levertijd en verzendkosten

Wanneer u een product bestelt kunt u kiezen uit verzending, of ophalen in Rijen. Sommige producten kunnen enkel opgehaald worden. Dit in verband met de kwetsbaarheid en uniekheid van het desbetreffende product. Bij de producten staat vermeld of het product afgehaald dient te worden in onze showroom in Rijen.  

Bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. In uitzonderlijke situaties lukt het ons echter niet om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig waardoor de levering van uw bestelling iets langer duurt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermeldde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:
  • Kleine pakketten: €6,95
  • Grote pakketten: €15,00
Belgie:
  • Kleine pakketten: €11,00
  • Grote pakketten: €15,00
Duitsland:
  • Zowel grote als kleine pakketten: €15,00

Bestellingen boven de € 80,- worden gratis verzonden.

Levering binnen Nederland verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen drie werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U krijgt altijd een bevestiging en track-en-trace code per e-mail. 

Levering binnen BelgiΓ« en Duitsland verloopt via DHL. Levering buiten Nederland duurt helaas iets langer, gemiddeld vijf tot zeven werkdagen. U krijgt altijd een bevestiging en track-en-trace code per e-mail.

Zodra uw bestelling bij een van de postorderbedrijven is kunnen wij helaas de levertijd niet garanderen, daar wij afhankelijk zijn van PostNL of DHL.

Ophalen in Rijen

Wanneer wij de bestelling hebben ontvangen wordt deze gereed gemaakt voor ophaling in onze showroom. Wanneer uw bestelling gereed staat in onze showroom in Rijen ontvangt u per e-mail hierover een bericht. Het ophalen van de bestelling is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 uur en 16:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Met uitzondering van feestdagen.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u ons hierover te informeren via info@americanvintageunlimited.nl.  

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product, op eigen kosten, retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom om het product fysiek aan ons te overhandigen. Na ontvangst zullen wij het verschuldigde orderbedrag van uw retour binnen 14 dagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Contact

Heeft u een foutje gemaakt tijdens het bestellen of heeft u een brandende vraag? Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

American Vintage Unlimited
06 52 62 96 86
info@americanvintageunlimited.nl

Ericsonstraat 2, gebouw 6
5121 ME, Rijen

KvK: 18057918

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neem telefonisch contact met ons op Γ³f stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op