Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Gingerbread Huisjes

Gingerbread huisjes, ook wel peperkoekhuisjes genoemd, zijn niet meer weg te denken rond de feestdagen. De gingerbread huisjes van Kurt s. Adler staan bekend om de mooie afwerking, sfeervolle uitstraling en LED-verlichting. Bekijk onze collectie gingerbread huisjes online of plan een bezoek aan onze winkel. Bij ons is het 365-dagen per jaar kerst!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Toont alle 13 resultaten

Meer dan alleen gingerbread huisjes

Gingerbread huisjes zijn er niet alleen ter decoratie. Gingerbread huisjes staan symbol voor traditie en nostalgie tijdens de kerstperiode. Bij American Vintage Unlimited brengen we het kerstgevoel tot leven met ons aanbod van gingerbread huisjes. Maar let wel op! Binnen onze webshop vindt u slechts een klein aantal van ons gehele gingerbread huisjes assortiment. Om ons gehele assortiment te bekijken bent u van harte welkom in onze winkel.

Waar komen gingerbread huisjes vandaan?

Heeft u zich ooit afgevraagd waar gingerbread huisjes eigenlijk vandaan komen? De oorsprong van de huisjes is te herleiden naar Duitsland in de 16e eeuw. In die tijd was het een gebruikelijke kersttraditie om peperkoek(oftewel gingerbread) huisjes te maken en te versieren. De huisjes waren destijds al niet alleen bedoelt als heerlijke traktaties, maar ook als kerstversieringen voor bomen en tafels tijdens de kerstperiode.

Uw gingerbread huisje niet gevonden?

Op zoek naar een specifiek gingerbread huisje die niet op onze webshop te vinden is? Het is mogelijk dat dit huisje wel beschikbaar is in onze fysieke winkel! Neem gerust contact met ons op en laat ons weten naar welk specifiek gingerbread huisje u op zoek bent. Wij helpen u graag verder.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)