Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Originele vintage bioscoop banner ‘Die faust im nacken’

Uitverkocht!
Prijs op aanvraag

Originele vintage bioscoop banner ‘Die faust im nacken’

On the waterfront is een film uit 1954 van regisseur Elia Kazan. De hoofdrollen worden gespeeld door Marlon Brando, Karl Malden, Rod Steiger, Lee J. Cobb en Eva Marie Saint. De film betekende de eerste gewonnen Oscar voor Marlon Brando.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Originele titel: On the waterfront
  • Premiere: 1954
  • Regie: Elia Kazan
  • Hoofdrollen: Marlon Brando, Karl Malden, Lee J. Cobb
  • Distributie: Columbia Pictures
  • Genre: Drama
  • Maat: Bij benadering 1.20x3.00m
X
Extra informatie

Productbeschrijving

On the waterfront is een film uit 1954 van regisseur Elia Kazan. De hoofdrollen worden gespeeld door Marlon Brando, Karl Malden, Rod Steiger, Lee J. Cobb en Eva Marie Saint. De film betekende de eerste gewonnen Oscar voor Marlon Brando.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Originele titel

On the waterfront

Premiere

1954

Regie

Elia Kazan

Hoofdrollen

Marlon Brando, Karl Malden, Lee J. Cobb

Distributie

Columbia Pictures

Genre

Drama

Maat

Bij benadering 1.20×3.00m

Originele vintage bioscoop banner ‘Die faust im nacken’

Inclusief BTW
Product aanvragen
Product aanvragen
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!