Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Love Tester

Prijs op aanvraag

Love Tester

Hele mooie originele Love Tester!

Meet je sexappeal met deze antieke love tester, en kom erachter of je ‘uncontrollable’ of juist een ‘poor fish’ bent.

In goed staat, met een oerdegelijke eiken kast, mooie belettering en verlichting.

Werkend te zien bij ons in de winkel.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Afmetingen: Hoogte: 2.13m Breedte: 61cm Diepte: 56cm
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Dit is misschien wel een van de meest bekende en herinnerde klassieke arcadespellen welke jong en oud al meer dan 100 jaar weet te vermaken.

Meet je sexappeal op deze liefdesmeter door een muntje in te werpen of op de vrijspeelknop te drukken. Knijp in het handvat en de lichten gaan op en neer totdat zij op een selectie landen.

Test je liefde! Op het zijpaneel staat te lezen ‘Weet je geliefde het?’.

Dit is een leuk antiek muntspel, en bij uitstek een bijzonder verzamelobject om bijvoorbeeld toe te voegen aan de gameroom of mancave.

 

Benieuwd? Of wilt u er een gok aan wagen? De Love tester is te bewonderen in onze winkel.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Afmetingen

Hoogte: 2.13m
Breedte: 61cm
Diepte: 56cm

Love Tester

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!