Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Fire Alarm Box

Fire Alarm Box

Originele Fire alarm box uit 1924.

Heel apart vintage product, origineel Amerikaans en ongerestaureerd.
Binnenwerk is eruit, dus het is een puur decoratief item.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

 395,00 Inclusief BTW
Product aanvragen

Uitverkocht

  • Staat van het product: Vintage, ongerestaureerd
  • Bouwjaar: 1924
  • Materiaal: Metaal
  • Afmetingen: Hoogte: 43cm Breedte: 32cm Diepte: 18cm
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Dit is een originele vintage Gamewell vintage Fire alarm box uit 1924.

Dit item is zeer zeker gespreksstof voor vrienden en bekenden die hem zien! Dit komt ook zeker omdat een soortgelijke te zien is geweest in de Histoy channel tv-serie ‘Pawn stars.

Sinds deze betreffende aflevering zijn ze zo in populariteit gegroeid, dat het steeds moeilijker wordt om er een te vinden.

Kom deze fire alarm box, maar ook onze vele andere items bekijken in de winkel.

 

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Staat van het product

Vintage, ongerestaureerd

Bouwjaar

1924

Materiaal

Metaal

Afmetingen

Hoogte: 43cm
Breedte: 32cm
Diepte: 18cm

Fire Alarm Box

 395,00 Inclusief BTW

Uitverkocht

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!