Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Coca Cola kerstbal met kerstmuts

Coca Cola kerstbal met kerstmuts

Coca Cola kerstbal waar Coca Cola op staat. Deze feestelijke bal zit er warmpjes bij, hij heeft een kerstmuts op. Deze kerstbal heeft een officiële Coca Cola Licentie en is geproduceerd door het welbekende Kurt S. Adler. De bal is ongeveer 9,5 cm groot.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

 10,99 Inclusief BTW
Product aanvragen

Uitverkocht

  • Materiaal: plastic, polyester, & verf/mica
  • Jaar: 2021
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Al sinds de jaren 20 vormen Coca Cola en Kerstmis een onafscheidelijk duo. Een klein (of groot) Coca Cola tintje mag daarom niet ontbreken tijdens de feestdagen!

Met deze Coca Cola kerstbal haalt u de feestelijke Coca Cola kerstsfeer in huis. De Coca Cola kerstbal heeft een kerstmuts op en is voorzien van het Coca Cola logo. Daarnaast is deze kerstbal voorzien van een officiële Coca Cola licentie. Zo bent u er zeker van dat u geen replica in huis haalt!

Op zoek naar een specifiek Coca Cola kerstproduct welke niet in onze webshop staat? Wellicht hebben wij dit product in onze winkel staan! In onze webshop staat namelijk maar een gedeelte van ons hele assortiment. Neem contact met ons op of plan een bezoek aan onze winkel!

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Afmetingen 9,5 cm
Materiaal

plastic, polyester, & verf/mica

Coca Cola kerstbal met kerstmuts

 10,99 Inclusief BTW

Uitverkocht

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!