Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Disney Notenkraker – Hollywood Queen of Hearts

Disney Notenkraker – Hollywood Queen of Hearts

Hollywood Queen of Hearts Notenkraker, design van Hollywood by Holly Adler voor Kurt S. Adler, Inc.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

 125,00 Inclusief BTW
Product aanvragen

Uitverkocht

  • Afmetingen inches: 17.5x6.5x6.25"
  • Materiaal: Hout, resin en glitter
  • Jaar: 2021
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Deze Hollywood Queen of Hearts Notenkraker kan niet ontbreken in uw Kurt S. Adler collectie! Het design van Hollywood by Holly Adler voor Kurt S. Adler, Inc. lijkt sprekend op Helena Bonham Carters vertolking van de Queen of Hearts in Tim Burton’s Alice in Wonderland. Ze heeft dezelfde bijzondere blauwe oogschaduw met harten, roze oorbellen en het karakteristieke rode haar. Haar zwart-witte kroon met gouden bies en hartaccenten staat trots op haar hoofd te prijken. Deze dame is zojuist van plan om thee te drinken uit haar drie met hart gevulde theekopjes, terwijl ze indruk maakt op haar onderdanen. Onder haar prachtige rode jas staat zelfs een Ace of Hearts-kaartsoldaat, klaar om de bloemen rood te schilderen met een verfblijk en penseel in de hand.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Afmetingen 44,5 × 16,5 × 16 cm
Afmetingen inches

17.5×6.5×6.25"

Materiaal

Hout, resin en glitter

Jaar

2021

Disney Notenkraker – Hollywood Queen of Hearts

 125,00 Inclusief BTW

Uitverkocht

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!