Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Pontiac Service Neon Verlichting

Pontiac Service Neon Verlichting

Deze Pontiac Service neon bestaat uit neon glas gemonteerd op speciale schok absorberende glas steuntjes op een in kleur bedrukte achterplaat. Hierdoor zijn de verbindingen en bedrading vrijwel onzichtbaar en is de neon net zo mooi als hij uit staat…

 399,00 Inclusief BTW
Product aanvragen
Product aanvragen
Koop dit product nu en verdien 40 Punten!
  • Kleuren neon: Rood, blauw, wit
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Deze Pontiac Service neon bestaat uit neon glas gemonteerd op speciale schok absorberende glas steuntjes op een in kleur bedrukte achterplaat. Hierdoor zijn de verbindingen en bedrading vrijwel onzichtbaar en is de neon net zo mooi als hij uit staat… Achter de plaat zit een zwart metalen frame waardoor hij hangend of staand te gebruiken is. Hij wordt kant en klaar met aan/uit schakelaar en stekker geleverd en is voorzien van een beveiligde transformator die bij glasbreuk of kortsluiting zichzelf automatisch uitschakelt.

Deze neon is enkel bedoeld voor binnen gebruik.

Neons worden altijd met de hand gemaakt. Glasblazen is een heus ambacht wat veel kennis en ervaring vereist. Dit is een heel delicaat proces. Hierdoor zijn alle neons altijd een klein beetje anders dan op de foto, en hebt u altijd een uniek product. Tevens kunnen de kleuren een beetje anders zijn. Dit hangt ook af van het scherm waarop u de foto bekijkt.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Afmetingen 65 × 65 × 15 cm
Kleuren neon

Rood, blauw, wit

Pontiac Service Neon Verlichting

 399,00 Inclusief BTW
Koop dit product nu en verdien 40 Punten!
Reviews
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Kan ik jullie winkel zonder afspraak bezoeken?

Onze winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag is onze winkel geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Schikt dit niet? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!