Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Wurlitzer 1700 jukebox – gerestaureerd

Prijs op aanvraag

Wurlitzer 1700 jukebox – gerestaureerd

Hele mooie gerestaureerde Wurlitzer 1700 uit 1954.
104 select, 45rpm.

Met prachtige blauwe en rode verlichting in de kast en spiegelglaasjes in de achtergrond.

 

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Merk: Wurlitzer
  • Model: 1700
  • Bouwjaar: 1954
  • Afmetingen: 140-80-70cm
  • Selecties: 104
  • Aantal platen: 52
  • Snelheid (RPM): 45 RPM
  • Conditie: Gerestaureerd
X
Extra informatie

Productbeschrijving

β€œFrom Wurlitzer, the greatest phonographs of all time. Wurlitzer 1700, featuring the Amazing New Carousel Record Changer. Wurlitzer’s scientifically new 104-selection, straight 45 RPM play Model 1700 simultaneously introduces a brace of new developments that make it far and away the most phenomenal phonograph of all time”

Men was met recht trots op het product dat zij hadden ontwikkeld.
Met het nieuwe carrouselmechanisme hadden zij eindelijk een antwoord op de 100 select jukeboxen van de concurrentie, maar hadden zij tevens ook een van de mooiste afspeelmechanismes ooit ontworpen.

Het carrouselmechanisme draaide één kant op, en had twee armen om een plaatje omhoog te tillen naar de tone-arm. Deze speelde vervolgens het plaatje verticaal af, volledig in het zicht van degene die de jukebox bediende.

Naast deze innovatie was de Wurlitzer 1700 ook de eerste echte 45-toeren jukebox van Wurlitzer. De eerdere jukeboxen waren in feite 78-toeren apparaten die aangepast konden worden voor 45-toeren platen.

Waar Seeburg al in 1950 de eerste 45-toeren jukebox uitbracht, duurde dit dus voor Wurlitzer wat langer, maar ze zorgden er wel voor dat zij met de 1700 een stap verder waren dan de M100B van Seeburg.

De Wurlitzer 1700 was de eerste jukebox met als optie het Hi-Fidelity systeem. Deze jukeboxen zijn te herkennen aan de letters HF achter de type aanduiding, en op het front van de jukebox.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Merk

Wurlitzer

Model

1700

Bouwjaar

1954

Afmetingen

140-80-70cm

Selecties

104

Aantal platen

52

Snelheid (RPM)

45 RPM

Conditie

Gerestaureerd

Wurlitzer 1700 jukebox – gerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto Γ©n u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!