Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Ornament – Custom de Biest

Prijs op aanvraag

Ornament – Custom de Biest

Dit prachtige ornament is een mixed media kunstwerk. Het is afgewerkt met Rough High Gloss wat het een prachtige glans geeft. Het ornament is 51 cm x 83 cm, is aan beide zijdes bedrukt en is draaibaar. Het betreft een exclusieve oplage van slechts 5 stuks.

 

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

Exclusief
X

Extra toelichting

Dit ornament is gemaakt door Max van Alpen van Custom de Biest. Custom de Biest maakt diverse creaties door middel van luxury airbrush art en moderne photo-art technieken. Met rijke kleurenpaletten creΓ«ert Max unieke droombeelden. Max werkt impulsief en zonder vooropgezet plan aan zijn creaties. “Het blijft elke keer een uitdaging om de beelden die in mijn brein ontstaan goed op het doek of andere ondergrond te krijgen”.

Product specificaties

Afmeting

51 cm x 83 cm

Dubbelzijdig

Ja (draaibaar)

Techniek

Mixed media

Exclusieve oplage

5 stuks

De kunstenaar

Custom de Biest

Max is in 1975 geboren in Tilburg. Sinds 2000 is hij bezig met kunst waarbij hij begonnen is met houtskool, krijt en olieverf. Later is hij zich gaan storten op graffiti- en airbrush werken. Sinds de laatste jaren is Max zich gaan verdiepen in photo art, met acrylverf, professionele spuitbussen, verfrollers, mallen en sjablonen. Dit alles zonder cursussen of opleidingen. Zijn inspiratie haalt hij uit het dagelijks leven.