Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Bowlingbal ‘Suspicious Minds’ – Santino

Bowlingbal ‘Suspicious Minds’ – Santino

De ‘Suspicious Minds’ bowlingbal is een exclusieve creatie. De felle kleuren springen je tegemoet omringd door een zwarte schaduw met Las Vegas als centraal punt. Een levensstijl die volledig bij Elvis Presley past: Rock & Roll met een donkere rand. Op de achterkant van de bowlingbal staat ‘We can’t build our dreams on Suspicious Minds’. Een bekende zin uit het nummer Suspicious Minds van Elvis.

 

Deze bowlingbal is exclusief verkrijgbaar bij American Vintage Unlimited in een beperkte oplage.

 495,00 Inclusief BTW
Product aanvragen
Product aanvragen
Koop dit product nu en verdien 50 Punten!
Exclusief
X

Extra toelichting

Santino Jas heeft dit kunstwerk speciaal voor American Vintage Unlimited gemaakt. Het is dan ook enkel verkrijgbaar bij American Vintage Unlimited in een beperkte oplage. De bowlingbal is decoratief en niet gemaakt voor echt gebruikt.

Product specificaties

Gewicht

6 KG

Exclusieve oplage

99 stuks

De kunstenaar

Santino Jas

Santino is geboren in september Β΄89 in Den Haag. Wat begon als hobby, met een digitaal familie portret van zijn eigen gezin, groeide al snel uit naar een fulltime baan. Door alle positieve reacties, en aanvragen van vrienden en bekenden is hij opgeklommen, en mag hij zich volwaardig artiest noemen. Zowel bekend als onbekend Nederland staat te springen om een van zijn werken te mogen bemachtigen. Met zijn eigen stijl zijn de kunstwerken een ware aanvulling aan ieders inrichting.