Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Al Catraz – Santino

Prijs op aanvraag

Al Catraz – Santino

Alcatraz neemt jou letterlijk mee in de ruige wereld van Al Capone. Van 1934 tot 1939 heeft hij een gevangenisstraf uit moeten zitten op het legendarische eiland Alcatraz. Wat het verhaal van dit unieke werk compleet maakt is dat de originele foto van zijn cel hierin verwerkt zit evenals zijn strafblad destijds. De ruige (Raw Framed) afwerking die rondom is toegepast past per-fect in dit thema omdat het daadwerkelijke eiland ingekapseld is d.m.v.Β rotsen.

 

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

Exclusief
X

Extra toelichting

Dit kunstwerk is gemaakt door Santion Jas in een exclusieve oplage. Wereldwijd zijn er slechts 8 stuks van dit kunstwerk. EΓ©n daarvan is beschikbaar bij American Vintage Unlimited!

Product specificaties

Afmeting

140 cm x 100 cm

Afwerking

Epoxy 3 laags

Exclusieve oplage

8 stuks

De kunstenaar

Santino Jas

Santino is geboren in september Β΄89 in Den Haag. Wat begon als hobby, met een digitaal familie portret van zijn eigen gezin, groeide al snel uit naar een fulltime baan. Door alle positieve reacties, en aanvragen van vrienden en bekenden is hij opgeklommen, en mag hij zich volwaardig artiest noemen. Zowel bekend als onbekend Nederland staat te springen om een van zijn werken te mogen bemachtigen. Met zijn eigen stijl zijn de kunstwerken een ware aanvulling aan ieders inrichting.