Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Gingerbread kerstversiering

Gingerbread kerstversiering heeft een lange geschiedenis en wordt wereldwijd geassocieerd met de feestelijke sfeer van Kerstmis. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel!

Categorieën
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact

Resultaat 1–16 van de 26 resultaten wordt getoond

Onze gingerbread kerstversiering collectie

Bij American Vintage Unlimited hebben we iets speciaals voor de feestdagen: Gingerbread kerstversiering! Onze collectie geeft een verrukkelijke draai aan uw kerstdecoraties, waardoor uw huis een heerlijke kerstsfeer krijgt. Let op! Op onze website vindt u slechts een klein gedeelte van ons gehele gingerbread kerstversiering assortiment. Bezoek onze winkel in Rijen om het gehele assortiment te bekijken.

 

Waar komt gingerbread kerstversiering vandaan?

Wist u dat de oorsprong van Gingerbread kerstversiering teruggaat tot Duitsland in de 16e eeuw? Het maken en decoreren van peperkoekkoekjes en huisjes was toen al een populaire kersttraditie. De koekjes en huisjes werden niet alleen gegeten, maar ook gebruikt als kerstversieringen voor bomen en tafels tijdens de vakantieperiode.

 

Op zoek naar specifieke gingerbread kerstversiering?

Op zoek naar een specifiek gingerbread kerstproduct welke niet in onze webshop staat? Wellicht hebben wij dit product in onze winkel staan! In onze webshop staat namelijk maar een gedeelte van ons hele assortiment. Neem contact met ons op en laat ons weten naar welk product u op zoek bent.

Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)