Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!
Sluiten

Gerestaureerde jukebox

De jukebox is terug van weggeweest! Al zullen de Γ©chte liefhebbers zeggen dat deze nooit is verdwenen. American Vintage Unlimited biedt een diverse collectie gerestaureerde jukeboxen aan van topmerken als Wurlitzer, Rock-Ola en Seeburg. Bekijk onze collectie gerestaureerde jukeboxen online of bezoek onze winkel om de gerestaureerde jukeboxen van dichtbij te bekijken!

Niet al onze gerestaureerde jukeboxen zijn geprijsd. Voor meer informatie kunt u de desbetreffende advertentie raadplegen.

CategorieΓ«n
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Nieuw & Origineel
  • Persoonlijk contact
Vragen

Stel ons al uw jukebox vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement spelen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Ik ben op zoek naar een specifieke jukebox, kunnen jullie mij helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd in het binnen- en buitenland. Dit kan goed van pas komen wanneer u op zoek bent naar een specifieke jukebox. Wij zoeken graag met u mee naar uw droom jukebox, maar kunnen natuurlijk niks garanderen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de jukebox thuisbezorgd worden?

Vanwege de grote en kwetsbaarheid verzenden wij de jukebox niet standaard met een postbedrijf. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat de jukebox in perfecte staat bij u aankomt. Wij nodigen u graag uit in onze winkel om de jukebox van dichtbij te bekijken. Indien gewenst kunt u de jukebox dan direct mee naar huis nemen. Past de jukebox niet in uw auto? Dan bespreken we graag met u de levering mogelijkheden.

Kan ik een jukebox van dichtbij komen bekijken?

Natuurlijk! De foto’s op onze website geven een goed beeld van hoe de jukebox eruitziet. Maar het geluid van de jukebox is natuurlijk het belangrijkste. In onze winkel kunt u de jukebox van dichtbij komen bekijken en het geluid ervaren. Wilt u graag een specifieke jukebox komen bekijken? Laat het ons dan even weten. Wij zorgen er dan voor dat de jukebox op een goede plek staat zodat u de jukebox goed kan bekijken.

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)