Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Dreams Deciphered Novelty Scale

Dreams Deciphered Novelty Scale

Leuke en werkende weegschaal, waarbij je niet alleen je gewicht meet, maar ook achter de betekenis van je dromen komt.

 

De weegschaal komt uit de jaren vijftig, en is nog in nette staat.

 975,00 Inclusief BTW
Product aanvragen
Product aanvragen
Koop dit product nu en verdien 98 Punten!
  • Staat van het product: Werkend, niet gerestaureerd.
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Met de dreams deciphered novelty scale uit de jaren vijftig kon je te weten komen wat je dromen betekenden, en het kostte je maar 1 cent!

Waar veel van deze items de bovenste spiegel missen, is die bij deze weegschaal nog aanwezig. Alles is compleet, en hij is werkend.

De liefhebbers zouden hem natuurlijk kunnen (laten) restaureren, maar in deze staat is de weegschaal ook zeker een aanwinst!

Te zien bij ons in de winkel, naast onze vele andere mooie en unieke producten.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Staat van het product

Werkend, niet gerestaureerd.

Dreams Deciphered Novelty Scale

 975,00 Inclusief BTW
Koop dit product nu en verdien 98 Punten!
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!