Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Barbie as Maria in The sound of music (slechte doos)

Barbie as Maria in The sound of music (slechte doos)

Hier komt Barbie als Maria, rechtstreeks uit de film The Sound of Music.

Deze Hollywood Legends Collection Barbie is een replica van Maria uit de filmscène waar ze de kinderen leert het liedje “Do-Re-Mi” te zingen.

Deze doos bevindt zich helaas in slechte staat.

Dit product is momenteel niet beschikbaar. Benieuwd of wij kunnen naleveren of u aan een soort gelijk product kunnen helpen? Plaats alsnog een aanvraag.

 69,99 Inclusief BTW
Product aanvragen

Uitverkocht

  • Staat van het product: Ongeopend, in originele verpakking. Beschadigde doos.
  • Jaar: 1995
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Hier komt Barbie als Maria, rechtstreeks uit de film The Sound of Music.

Deze Hollywood Legends Collection Barbie is een replica van Maria uit de filmscène waar ze de kinderen leert het liedje “Do-Re-Mi” te zingen.

Barbie kleedt zich in een ingetogen trui met brokaatrok met bloemenprint en wordt begeleid door haar gitaar. Een simpele strohoed geeft haar een hele mooie landelijke uitstraling. Haar prachtige blauwe ogen en onschuldige glimlach maken haar lieftallige uiterlijk compleet. Deze Barbie is geproduceerd ter ere van de 30e verjaardag van het filmdebuut.

Helaas is de verpakking van deze pop in een verminderde staat.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Staat van het product

Ongeopend, in originele verpakking. Beschadigde doos.

Jaar

1995

Barbie as Maria in The sound of music (slechte doos)

 69,99 Inclusief BTW

Uitverkocht

Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!