Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Venom Pinball flipperkast

Prijs op aanvraag

Venom Pinball flipperkast

Stern Pinball Inc. en Marvel introduceren een geheel nieuwe lijn flipperkasten met een van Marvel’s meest raadselachtige, complexe en iconische personages, Venom, die klaar staat om grote schade aan te richten.

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

X
Extra informatie

Productbeschrijving

Stern Pinball Inc. en Marvel introduceren een geheel nieuwe lijn flipperkasten met een van Marvel’s meest raadselachtige, complexe en iconische personages, Venom, die klaar staat om grote schade aan te richten.

Venom, een buitenaardse symbiont die een band heeft met verschillende hosts, waaronder de voormalige Spider-Man-antagonist Eddie Brock, verscheen voor het eerst in de stripserie The Amazing Spider-Man in de jaren ’80. De symbiont geeft zijn gastheer bovenmenselijke kracht en behendigheid en biedt creatieve en veelzijdige krachten.
Met zijn unieke en visueel opvallende uiterlijk werd Venom al snel een van Marvel’s meest herkenbare en populaire personages.

De flipperkast wordt gesierd door een verzameling handgetekende illustraties in stripboekstijl van de beroemde kunstenaar Jeremy Packer (AKA Zombie Yeti). Afhankelijk van welke host je kiest, zullen spelers tijdens het spelen een verscheidenheid aan verschillende muziekstijlen horen, waaronder meer dan een dozijn muzieknummers van de met een Grammy Award bekroonde muzikant Mark Tremonti.

Venom flipperkasten bevatten het bekroonde Insider Connectedβ„’-systeem van Stern, waarmee spelers op verschillende manieren met het spel en een wereldwijd netwerk van spelers kunnen communiceren. Via Insider Connected kunnen spelers hun spelvoortgang opslaan dankzij persistentie van de connectiviteit, waardoor iedereen een (anti)held kan worden terwijl je door het spel vordert om aan het einde de laatste wizard-modus te bereiken, ongeacht hoeveel pogingen het kost.

Bovendien kunnen spelers met Insider Connected hun voortgang volgen, nieuwe gamespecifieke prestaties verdienen, in contact komen met de spelersgemeenschap en deelnemen aan promoties en uitdagingsmissies. Insider Connected biedt ook een operatorgerichte toolset om het spelen op locatie te stimuleren via locatieklassementen, de loyaliteit van spelers op te bouwen, prestaties te analyseren, op afstand aanpassingen aan te brengen en de games te onderhouden. Registratie voor Insider Connected is mogelijk via insider.sternpinball.com

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Venom Pinball flipperkast

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto Γ©n u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!