Bekijk ons assortiment
Nieuw!
Pre-order producten! Om er zeker van te zijn dat je het niet misloopt!

Wurlitzer 1100 jukebox – Ongerestaureerd

Prijs op aanvraag

Wurlitzer 1100 jukebox – Ongerestaureerd

Ongerestaureerde Wurlitzer 1100.

De jukebox uit 1948 beschikt over een 24 select, met plaats voor 24 78-toeren platen.

Heeft u interesse, of wilt u meer weten kunt u altijd contact met ons opnemen of even langs komen in onze winkel in Rijen!

De prijs van dit product is op aanvraag. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende prijsopgave aan!

  • Merk: Wurlitzer
  • Model: 1100
  • Bouwjaar: 1948
  • Afmetingen: 147-79-71cm
  • Selecties: 24
  • Aantal platen: 24
  • Snelheid (RPM): 78 RPM
  • Conditie: Ongerestaureerd
X
Extra informatie

Productbeschrijving

Kort na de iconische 1015 kwam Wurlitzer met het model 1100, waarvan vaak wordt gezegd dat het een van de mooiste jukeboxen is die ooit is gemaakt.

De bijnaam ‘the bullet’ is afgeleid van de vorm, die naar een subtiel punt in het midden stijgt, en daarbij lijkt op een kogel die op de basis staat.

De Wurlitzer 1100 is voorzien van Wurlitzer’s gepatenteerde Cobra pick-up systeem. Dit systeem werd voor het eerst geïntroduceerd in 1948 en was grondlegger voor nieuwe vormen op het gebied van audiokwaliteit.

Het uiterlijk van de jukebox is kenmerkend voor de overgang van het jaren 40 art-decodesign naar de modernere look die in de jaren 50 de voorkeur kreeg. Dit was een van de eerste modellen waarbij de koepel boven de platenspeler groot genoeg was om het gehele mechanisme eronder te laten zien.

De jukebox beschikt over een indrukwekkende 15inch speaker, gecombineerd met een push-pull versterker van het buizentype.

De Wurlitzer 1100 heeft 24 selecties, op 78-toerenplaten. Hij wordt gesierd met gekleurde verlichting welke ronddraait in de pilaren en zo een mooie lichtshow creëren.

Een ander kenmerk van de 1100 is de roterende nummerkiezer, welke op het front van de jukebox te vinden is.

Leveringsopties

Wanneer u een aanvraag doet, kijken we samen naar de meest geschikte levering.
Ophalen is op werkdagen mogelijk tussen 09:00 en 16:00, en op zaterdag tussen 10:00 en 16:00.
Verzenden door een postbedrijf is vaak mogelijk, bij andere producten kiezen wij er liever voor het zelf langs te brengen.

Veel van onze producten zijn erg kwetsbaar of uniek, en we willen er zeker van zijn dat de producten in perfecte staat bij u arriveren!

Productspecificaties

Merk

Wurlitzer

Model

1100

Bouwjaar

1948

Afmetingen

147-79-71cm

Selecties

24

Aantal platen

24

Snelheid (RPM)

78 RPM

Conditie

Ongerestaureerd

Wurlitzer 1100 jukebox – Ongerestaureerd

Inclusief BTW
Product aanvragen
Reviews
(Bekijk onze beoordelingen)
Gerelateerde producten
Vragen

Stel ons al uw vragen

Met meer dan 20 jaar ervaring in leisure en amusement-spellen bieden wij u nu ook een grote vintage en retro collectie aan.

Stel uw vraag
Waar is jullie winkel gevestigd?

Onze winkel is gevestigd in Rijen, Noord-Brabant. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onze winkel is eenvoudig te bereiken met de auto én u kunt bij ons gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het treinstation Gilze-Rijen is het 8 minuten lopen naar onze winkel. Routebeschrijving

Kan ik online een product bij jullie kopen?

Dat kan zeker. Bijna alles wat op onze website staat kan direct besteld worden, met uitzondering van sommige jukeboxen. Sommige producten zijn erg groot en kwetsbaar. Deze producten verzenden wij niet en moeten daardoor opgehaald worden in onze winkel. Dit staat aangegeven op de desbetreffende productpagina.

Kan ik een specifiek product bij jullie aanvragen?

Alles wat u op de website kunt vinden, kunt u aanvragen. Het kan echter ook zo zijn dat u op zoek bent naar een specifiek product. Laat het ons vooral weten, dan kijken we of we dat in huis hebben of voor u kunnen vinden. Dit is echter geen garantie!

Wat is het verschil tussen vintage en retro?

Retro producten zijn producten die lijken op producten zoals die vroeger gemaakt zijn. Ze zijn gebaseerd op de jaren ’20 tot ’80 stijl. Retro producten zijn dus nieuwe producten in een oud jasje! Vintage producten zijn producten die ook daadwerkelijk oud zijn. Vintage is dus niet nieuw, maar echt geproduceerd in de jaren ’20 tot ’80. Retro en vintage producten kunnen door hun overeenkomst in stijl dus prima gecombineerd worden!